Antena Meniu Search
x

Video Profesor de dans din Braşov, arestat pentru că a întreţinut relaţii intime cu elevele sale. Prima fată i-a căzut în plasă în urmă cu patru ani

Un profesor de dans din Braşov a fost arestat după ce a convins două eleve minore să se culce cu el. Bărbatul se folosea de repetiţii pentru a le atrage şi le trimitea poze indecente. Una dintre victime avea doar 12 ani, iar cealaltă 13 ani. Profesorul are licenţă de antrenor de şase ani şi a participat la competiţii internaţionale. 

de Redactia Observator

la 02.04.2022, 08:25

Vezi și

În sala de dans şi pe reţele de socializare, profesorul poza într-un tip şarmant. În cămaşă, la volanul maşinii sau cu ochelarii de soare la ochi, tânărul fura privirea oricui. Aşa că nu i-a fost deloc greu să atragă şi victimele minore. Prima fată i-a căzut în plasă în urmă cu patru ani. 

Bunică: Actul acesta este de plâns, de condamnat!

Mai întâi, spun anchetatorii, profesorul i-ar fi trimis elevei poze indecente. Apoi, cei doi ar fi întreţinut relaţii sexuale. După ce polițiștii au început ancheta, au mai descoperit încă două victime. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: Potrivit anchetatorilor, victimele aveau, la momentul comiterii faptelor doar 12 şi 13 ani. Şi au făcut curaj şi le au povestit părinţilor ce s-a întâmplat doar când n au mai fost eleve profesorului de dans. 

Pe acelaşi subiect

Nadia Olaru, purtător de cuvânt IPJ Braşov: Faptele au avut loc în cursul anului 2018, sesizarea poliţiei fiind efectuată de către mama persoanei vătămată la data de 29 martie 2022.

Profesorul de dans a fost reţinut

Două dintre fete au ajuns în patul profesorului de dans. Iar a treia a primit mai multe poze şi filmuleţe indecente.

Ioana Mihalcea, preşedintele şcolii de dans: Totul a decurs normal până săptămâna trecută! 

Nimic n-a trădat, însă, faptele profesorului. Avea licenţa de antrenor de 6 ani şi de 4 ani lucra la o Şcoală de Dans din Braşov. Mai mult, era arbitru în competiţiile naţionale de profil. 

Ioana Mihalcea, preşedintele şcolii de dans: Performaneţele lui au fost la nivel naţional, am fost cu el la concursuri internaţionale, face parte dintr o generaţie care ne a dus rezultate.  Faptul că nu am reuşit să sesizăm până acum o astfel de problemă se datorează faptului că dpdv profesional nu a creat niciodată probleme.

Bărbatul a fost dat afară imediat ce au ieşit la iveală faptele oribile. 

Ioana Mihalcea, preşedintele şcolii de dans: Am cerut federaţiei române de dans sportiv să l scoată din orice activitate care să ţină de prezenţa lui. 

Profesorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Este cercetat pentru act sexual cu un minor şi corupere sexuală a minorilor. Iar faptul că era profesorul fetelor constituie faptă agravantă. În prezent, există un proiect de lege care prevede ca actul sexual cu un minor sub 14 ani să fie considerat viol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Profesor de dans din Braşov, arestat pentru că a întreţinut relaţii intime cu elevele sale. Prima fată i-a căzut în plasă în urmă cu patru ani