Antena Meniu Search
x

Video "Acest profesor este un nenorocit, un pedofil. Vreau să facă pedeapsă". Cum se apără profesorul din Arad care a trimis mesaje deocheate unei copile de 16 ani

Un profesor de sport din Arad i-a făcut avansuri unei eleve. Bărbatul de 40 de ani a abordat-o pe copila de 16 ani pe Facebook şi a început să-i trimită mesaje indecente. Mai mult, i-a cerut adolescentei să-i trimită poze cu ea dezbrăcată. Discuţiile au ajuns şi pe masa directorului şcolii. Speriat de consecinţe, profesorul ar fi vrut să-i cumpere tăcerea fetei. 

de Redactia Observator

la 24.03.2022, 22:04

Vezi și

Toată povestea a început săptămâna trecută. Bărbatului de 40 de ani, profesor de sport la liceul Pecica, i s-ar fi aprins călcâiele după o elevă de doar 16 ani. N-ar fi contat nici vârsta, nici statutul dascălului. La miezul nopţii şi-a făcut curaj şi a abordat-o pe elevă. Direct, fără nicio perdea şi nicio jenă.

Profesor: Fă acum video, buze...

Elevă: Neah, acum fumez. Nu sunt genul cu...

Profesor: Vin cu maşina unde zici tu. Ne vedem 5 minute.

Pe acelaşi subiect

Elevă: Nu-mi place să ies!

Profesor: Ieşi la stradă. Plsss. 2,3 poze.

Încins peste măsură, dascălul ar fi încercat să treacă la fapte. I-a trimis elevei o poză în care îi dă indicaţii cum să pozeze special pentru el. Tânăra s-a ruşinat şi i-a cerut să înceteze. 

Elevă: Te rog frumos să ştergi aia. Chiar nu e ok pentru mine!

Profesor: Am şters. E urâtă?

Elevă: Eu nu mă simt ok în ipostaza asta! Sunt elevă! Nu sunt o femeie de vârsta ta!

Imediat, copila s-a dus şi s-a plâns bunicii despre ce i s-a întâmplat. Femeia spune că individul ar fi vrut să-i cumpere tăcerea adolescentei.

"A fost la mine acasă să-mi dea bani. A zis aşa: îţi dau bani pentru medicamente şi pentru haine. I-am spus că nu am nevoie de la tine de nimic", spune bunica fetei.

Bunica a încurajat-o să nu tacă şi să-i povestească directorului şcolii ce s-a întâmplat.

"Acest profesor este un egoist. Este un nenorocit, un pedofil. Vreau să facă pedeapsă, să fie pedepsit. Să nu mai aibă meserie, să ajungă la închisoare", spune bunica.

Profesorul se apără. Şi spune că eleva i-ar fi cerşit atenţie.

"Nu am hărţuit-o, nu am chemat-o, nu am abuzat-o, nu m-am întâlnit cu ea. De la dânsa a plecat discuţia. Nu a spus fata respectivă opreşte-te sau nu mai scrie. Am greşit, nu trebuia să se întâmple, n-o să se mai repete", spune profesorul.

Daniel Toth, director liceu Pecica: Am deschis o anchetă disciplinară. Nu este o onoare pentru această unitate de învăţământ.

Şi poliţia a deschis o anchetă pentru hărţuire. Bărbatul este suplinitor la liceul din Pecica din septembrie anul trecut, dar  şi un arbitru de fotbal respectat în oraş, lăudat de multe ori în ziarele locale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Acest profesor este un nenorocit, un pedofil. Vreau să facă pedeapsă". Cum se apără profesorul din Arad care a trimis mesaje deocheate unei copile de 16 ani