Antena Meniu Search
x

„Doar o poză să salivez puţin. Simt că ai chef de nebunii acum, după aşa discuţii”. Cum sunau mesajele trimise de profesorul de sport din Arad elevei de 16 ani

Un profesor de sport din Arad riscă să îşi piardă catedra, după ce a început să îi trimită mesaje deocheate unei eleve de 16 ani. După ce i-a câştigat „încrederea” şi „prietenia”, dascălul a trecut la solicitări. Mai precis, acesta i-a cerut fetei să îi trimită poze nud şi incendiare, însă tânăra l-a refuzat.

de Redactia Observator

la 25.03.2022, 07:36

Cum mesajele au continuat, fata, care era crescută doar de bunică, s-a panicat şi i-a povesit femeii de serviciu de la liceu, care a sfătuit-o să meargă la conducere. Aşa au ieşit la iveală ce mesaje îi trimitea profesorul tinerei.

A uitat de reguli 

„Am înțeles. Simt că ai poftă de nebunii acum după așa discuții”, „Plss, 2, 3 poze. După ce mi-ai zis atâtea chestii intime nu ai încredere în mine”, „O rugăminte și apoi la somn eu duș și somn. Doar o poză să salivez puțin și la somn”, „O să vezi că te sprijin şi îţi dau sfaturi bune. Legat de şcoală, sport, sex, călătorii”, sunt doar câteva dintre mesajele care se pot reproduce. Profesorul trecuse şi la detalii mult mai intime şi deocheate. Îi cerea fetei să-i povestească despre viaţa ei intimă, dar şi poze cu ea dezbrăcată.

Cu toate că mesajele arată clar că intenţiile bărbatului nu aveau nicio legătură cu meseria de profesor, acesta susţine că tânăra ar fi fost cea care l-a abordat şi că discuţiile între ei au fost trunchiate. Dascălul a încercat chiar să îi cumpere tăcerea cu bani, când mesajele au ieşit la iveală. Pe de altă parte, poliţiştii au deschis dosar penal, iar profesorul este cercetat pentru hărţuire sexuală. În plus, o anchetă la nivelul şcolii ar urma să îi decidă soarta dascălului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » „Doar o poză să salivez puţin. Simt că ai chef de nebunii acum, după aşa discuţii”. Cum sunau mesajele trimise de profesorul de sport din Arad elevei de 16 ani