Antena Meniu Search
x

Prognoza meteo pe trei zile. Ninsoare, ceaţă, vânt puternic

Meteorologii avertizează că ne aşteaptă o vreme mult mai rece decât în mod normal pentru aceastã dată din an, în special dimineaţa şi noaptea, chiar geroasã, local, îndeosebi în centrul ţãrii.

Prognoza meteo pe trei zile. Nisoare, ceaţă, vânt puternic

Meteorologii avertizează că ne aşteaptă o vreme mult mai rece decât în mod normal pentru aceastã dată din an, în special dimineaţa şi noaptea, chiar geroasã, local, îndeosebi în centrul ţãrii.

Astfel, sâmbătă, valorile termice vor marca o scadere faţa de intervalul precedent în cea mai mare parte a ţarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 7 grade, iar cele minime între -12 şi -1 grad. În vestul, centrul şi nordul ţarii vor fi înnorari temporare şi, pe arii restrânse, va mai ninge slab. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vântul va sufla tare la munte, viscolind şi spulberând zapada, iar în timpul zilei, intensificari temporare şi la cote mai reduse vor fi şi în sudul, centrul şi estul ţarii.

Duminica, vreme rece in toata tara, ninsori slabe in regiunile nordice, nord-estice, centrale şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 şi 6 grade, iar cele minime între -13 şi -2 grade, uşor mai coborâte în zonele depresionare. Izolat, în zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţa, asociata cu depunere de chiciura.

Luni, vremea va fi mult mai rece decât în mod normal pentru aceastã datã din an, în special dimineaţa şi noaptea, chiar geroasã, local, îndeosebi în centrul ţãrii. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane, cu precãdere în a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 şi 5 grade, iar cele minime între -9 şi -1 grad, mai coborâte cu precãdere în Transilvania spre -16 grade. Izolat, în zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţã, asociatã cu depunere de chiciurã.

Pe acelaşi subiect

Vremea în Bucuresti

Sambata

7 grade - variabil

Duminica

5 grade - variabil

Luni

3 grade - variabil

Stratul de zapada la munte

82 cm Balea Lac

45 cm Calimani

44 cm Tarcu

26 cm  Tg Lapus

22 cm Parang

17 cm Baia Mare, Sighetu Marmatiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Prognoza meteo pe trei zile. Ninsoare, ceaţă, vânt puternic