Antena Meniu Search
x

Video Programul Litoralul pentru toți 2023: Care sunt cele mai populare 3 stațiuni de pe litoral

În extrasezon, mai bine ca în plin sezon. Turiştii care au ales să meargă la mare săptămâna aceasta au fost inspiraţi. Vremea pe litoral este însorită, apa este caldă, iar preţurile mici. 

de Redactia Observator

la 04.09.2023, 21:57

Vezi și

Cer senin, 28 de grade în aer şi o mare chiar mai caldă ca în plin sezon. De asta au avut parte turiştii care au ajuns în Mamaia în prima săptămână din septembrie. Multe familii şi-au adus copiii pentru câteva zile de distracţie înainte de începerea şcolii.

Plajele au fost animate şi în Eforie Nord, chiar dacă marea a fost agitată. Şi de data aceasta unii turişti au ignorat steagul roşu. Însă cei mai mulţi au preferat să se distreze pe şezlonguri şi să asculte de salvamari.

Turista: Nu am probleme cu apa, cu intratul, mai ales că ar trebui să respectăm băieţii ăştia care depun nişte eforturi aici.

Turist: Am fost şi în full sezon şi era apa foarte rece şi lume prea multă. Şi acum e lume destul de multă, dar e bine.

Pe acelaşi subiect

48 de hoteluri de pe litoral s-au înscris în programul Litoralul pentru toţi 

Preţurile la cazare s-au ieftinit cu până la 70 la sută.

Corina Martin, patronat turism: Aşteptăm un grad de ocupare de 80 la sută. Românii se pregătesc pentru începerea şcolii, este adevărat, dar vor profita de ultimele zile de temperaturi foarte bune.

Cele mai populare staţiuni în extrasezon sunt Mamaia, Mamaia Nord şi Eforie. Până la mijlocul luniis, prognozele arată că temperaturile maxime pe litoral vor fi de 26 - 27 grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Programul Litoralul pentru toți 2023: Care sunt cele mai populare 3 stațiuni de pe litoral