Antena Meniu Search
x

Video Proiect inedit la Oradea: povestea Palatului Baroc spusă turiştilor într-o lume a fanteziei

Seară de poveste în Grădina Palatului Baroc, din Oradea. Sute de vizitatori au pătruns într-o lume a fanteziei, a luminilor şi a culorilor şi au aflat toate secretele oraşului, în cadrul unui proiect inedit.

de Georgiana Botez

la 21.09.2022, 08:39

Vezi și

După lăsarea serii, Grădina Palatului Baroc din Oradea a prins viață. Trecătorii au intrat într-o lume de basm şi... s-au lăsat purtaţi de val. Pe lângă personalitățile istorice ale locului sau creaturile fantastice, în Grădina palatului episcopal, vizitatorii au putut admira, spre exemplu, budoarul împărătesei Sissi și au putut observa... bătăile "Inimii Pământului".

"Ce facem noi, este ca timp de 30 de zile să spunem o altă poveste a Grădinii PalatuluI Baroc. Pe care noi o s-o luminăm şi o să-i spunem poveştile din toţi anii de până acum", a declarat Constantin Covaliu – organizator. În plus, cei care au scanat un cod QR au putut vedea, cu ajutorul camerei foto a telefonului, cum arăta odinioară curtea Palatului Baroc. "A fost într-adevăr interesant să putem să le transmitem ,ceea ce vrem noi să le transmitem, istoria locului de aici", a declarat Constantin Covaliu – organizator. Expoziția captivantă, unică în România, a fost realizată de artiști autohtoni şi va fi deschisă până la începutul lunii viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Proiect inedit la Oradea: povestea Palatului Baroc spusă turiştilor într-o lume a fanteziei