Antena Meniu Search
x

Video Promenada Operei, la a 12-a ediţie: "Un moment de graţie, de frumuseţe, sper ca toată energia pozitivă să fie aşa undeva deasupra Bucureştiului"

Acordurile muzicii clasice au răsunat, aseară, pe esplanada Operei Naţionale, într-un veritabil regal liric la care au asistat mii de spectatori. Timp de două ore, timpul parcă s-a oprit în loc pentru bucureşteni. Evenimentul "Promenada Operei" a ajuns la cea de-a 12 ediţie, iar intrarea a fost liberă. 

de Redactia Observator

la 28.08.2022, 09:48

Vezi și

Cu sufletul la gură, preţ de două ore. Aşa au urmărit bucureştenii spectacolul cu soprane, tenori şi balerini de excepţie. Un veritabil regal liric pe esplanada Operei Naţionale, la care au asistat aproape două mii de spectatori. 

Promenada Operei, la a 12-a ediţie

Emoţia şi pasiunea pentru muzica clasic s-au împletit în paşi de dans.

Spectator: E minunat, a fost grozav! Şi mulţumim! 

Pe acelaşi subiect

Iubitorii de muzică au aplaudat minute în şir şi au cerut bis după bis. 

Spectatori: Un moment de graţie, de frumuseţe, sper ca toată energia pozitivă să fie aşa undeva deasupra Bucureştiului şi să se mai întâmple! 

- Trăirea, simţirea, toată intensitatea aceasta cu atâta uşurinţă se cântă, relaxarea, zero efort, dar este o muncă în spate. E foarte frumos şi acestea sunt singurele clipe când poţi să îţi dai seama că ţi-a lipsit toată bucuria asta! 

- Sper ca astfel de acţiuni să continue cât mai mult, nu numai în Bucureşti, în toate oraşele, unde putem să dăm o mică lecţie de cultură pentru toţi cei care sunt din România sau vin să viziteze România! Bravo! 

Patru soprane, doi tenori, doi başi şi trei baritoni, împreună cu orchestra Operei Naţionale, sub îndemnul dirijorului Tiberiu Soare, au încântat publicul. 

Marta Sandu Ofrim - soprană Opera Naţională: Cred că am atins un record prin prezenţa atât de numeroasă a publicului şi ne bucurăm extraordinar, asta înseamnă că este cerinţă de cultură. 

Daniel Jinga, manager general Opera Naţională: Este începutul stagiunii noastre numărul 1, după cei 100 de ani de istorie de până acum. Considerăm că acesta este un teaser şi cu siguranţă multe persoane prezente în această seară vor cumpăra bilete la spectacolele Operei Naţionale. 

Evenimentul "Promenada Operei" a ajuns la cea de-a 12 ediţie, iar intrarea a fost liberă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Promenada Operei, la a 12-a ediţie: "Un moment de graţie, de frumuseţe, sper ca toată energia pozitivă să fie aşa undeva deasupra Bucureştiului"