Antena Meniu Search
x

PROTEST în Piața Universității faţă de ultimele acțiuni din Parlament. Nicușor Dan și Clotilde Armand, în mijlocul manifestanților

Aproximativ 400 de persoane s-au strâns, joi seară, în Piața Universității, şi protestează la adresa Parlamentului și ultimele acțiuni ale membrilor acestui for cu privire la imunitatea fostului ministru de externe Titus Corlățean, pensiile speciale pentru aleșii locali și modificarea legii ANI.

Vezi și

Aproximativ 400 de persoane s-au strâns, joi seară, în Piața Universității, şi protestează  la adresa Parlamentului și ultimele acțiuni ale membrilor acestui for cu privire la imunitatea fostului ministru de externe Titus Corlățean, pensiile speciale pentru aleșii locali și modificarea legii ANI.

În mijlocul protestatarilor au ajuns şi Nicușor Dan și Clotilde Armand.

Protestul a fost organizat pe Facebook.

La fața locului sunt prezenți și jandarmii care le solicită prin negociatori să înceteze protestul pentru că este unul neautorizat și se expun astfel sancțiunilor prevăzute de lege.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » PROTEST în Piața Universității faţă de ultimele acțiuni din Parlament. Nicușor Dan și Clotilde Armand, în mijlocul manifestanților