Antena Meniu Search
x

Video Proteste pe trecerea de pietoni din Leţcani, după moartea lui Luca, băieţelul de trei ani călcat de TIR chiar în faţa tatălui şi fratelui mai mare

Este revoltă în comuna Leţcani din Iaşi, după ce un copil de trei ani a sfârşit sub roţile unui TIR, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni de mână cu tatăl şi fratele mai mare. Cumplitul accident a fost surprins de o cameră de supraveghere. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 20.04.2023, 13:34

Vezi și

Oamenii au protestat astăzi blocând una dintre trecerile de pietoni, care traversează drumul european chiar în faţa şcolii unde învaţă zeci de elevi, nu departe de trecerea de pietoni pe care a avut loc tragedia de miercuri.

Protest, după moartea unui copil

Au traversat, iniţial, continuu câteva minute blocând astfel traficul şi au format coloane care s-au întins pe kilometri până când au venit şi cei de la poliţie şi jandarmeria pentru a controla situaţia. Au făcut acest lucru în semn de protest, au adus cu ei lumânări, dar şi panouri pe care era scris numele copilului care şi-a pierdut ieri viaţa în acel accident, Luca.

Spuneau că fac acest lucru nu doar n memoria acestui copil, ci şi pentru că vor să tragă un semnal de alarmă. Nu va fi singurul protest, la ora 18.00 va mai avea loc unul, chiar pe trecerea de pietoni unde a avut loc accidentul şi spuneau că vor mai face asta până se vor lua măsuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Proteste pe trecerea de pietoni din Leţcani, după moartea lui Luca, băieţelul de trei ani călcat de TIR chiar în faţa tatălui şi fratelui mai mare