Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care tatăl şi cei doi copii sunt spulberaţi de TIR pe trecere, în Leţcani. Băiatul de 3 ani, decapitat

Un tată şi cei doi copii ai săi de 3 şi 6 ani, au fost loviţi de un TIR, pe o trecere de pietoni, în faţa unei grădiniţe. Cumplitul accident a avut loc în localitatea Leţcani, din Iaşi. Unul dintre copii, în vârstă de 3 ani, care se afla în braţele tatălui a decedat pe loc, iar celălalt este în stare gravă. Şi bărbatul a fost rănit grav. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 19.04.2023, 13:36

Vezi și

Tatăl împreună cu cei doi copii de 3, respectiv 6 ani merseseră la cabinetul medicului de familie. În momentul în care au ieşit de acolo şi au vrut să traverseze trecerea de petoni au fost loviţi din plin de un TIR.

Accidentul din Leţcani, surprins de camere

Bărbatul a reuşit să se ferească împreună cu copilul de 6 ani, însă cel de 3 ani a fost prins sub roţile camionului, iar martorii spun că ar fi fost decapitat în urma accidentului.

La faţa locului, primii care au intervenit au fost chiar medicul de familie şi asistenta medicală de la dispensar. Din păcate, atunci când au ajuns şi cei de la SMURD, pentru cel mic nu au mai putut decât să constate decesul. Tatăl şi copilul de 6 ani au fost transportaţi la spital, iar medicii spun că aceştia sunt în afara oricărui pericol, dar speriaţi şi şocaţi de cele întâmplate.  

 Localnicii şi autorităţile spun că au făcut solicitări în mod repetat la cei de la Drumuri Naţionale pentru a lua măsuri cu privire la trecerea de pietoni de pe şoseaua europeană pentru că aveau des accidente mortale în acea zonă, dar susţin că până acum nu au primit rezultate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Momentul în care tatăl şi cei doi copii sunt spulberaţi de TIR pe trecere, în Leţcani. Băiatul de 3 ani, decapitat