Antena Meniu Search
x

Au fost din nou proteste în Piaţa Victoriei, împotriva guvernului şi a PSD

Au fost din nou proteste seara trecută în Piaţa Victoriei din Capitală. Aproape o mie de oameni s-au strâns în faţa Guvernului pentru a manifesta faţă de ordonanţa de urgenţă 92, care modifică Legile Justiţiei.

Vezi și

Au fost din nou proteste seara trecută în Piaţa Victoriei din Capitală. Aproape o mie de oameni s-au strâns în faţa Guvernului pentru a manifesta faţă de ordonanţa de urgenţă 92, care modifică Legile Justiţiei. Protestatarii au scandat împotriva guvernanţilor şi a PSD, în timp ce fluturau steaguri ale României, Uniunii Europene şi ale Statelor Unite, cerând, totodată demisia cabinetului Dăncilă.

Mitingul de aseară fusese anunţat pe reţelele de socializare după ce Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă 92. În punctul maxim, la protest erau prezenţi aproape o mie de oameni.

Manifestanţii au strigat lozinci împotriva partidului majoritar din parlament, cerând demisia mai multor reprezentanţi ai Executivului. Ca de fiecare dată, totul s-a derulat pe fondul zgomotului produs de tobe şi de vuvuzele. În Piaţă a fost adus şi un butoi pe care era lipită o caricatură a premierului Viorica Dăncilă.

Oamenii au fluturat steaguri ale Uniunii Europene şi ale Statelor Unite ale Americii, dar nu au uitat nici de tricolorul românesc. La ora 21 au cântat imnul naţional şi au aprins luminile telefoanelor mobile.

După câteva ore, protestul a luat sfârşit, fără incidente. De altfel, dispozitivul de jandarmi care a asigurat perimetrul a fost mai mic. În plus nu au mai fost folosite garduri pentru împrejmuirea protestatarilor, iar traficul din Piaţa Victoriei s-a desfăşurat în condiţii normale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Au fost din nou proteste în Piaţa Victoriei, împotriva guvernului şi a PSD