Antena Meniu Search
x

Pubele de 50.000 de lei, furate de doi tineri "afaceriști" din Târgu Mureș. Cum i-au prins agenții de la Investigații Criminale

Doi bărbaţi din Târgu Mureş, ambii în vârstă de 28 de ani, au fost reţinuţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, fiind bănuiţi că au sustras dintr-o societate comercială pubele în valoare de 50.000 de lei, pe care le-ar fi vândut în baza unei facturi falsificate.

de Redactia Observator

la 06.04.2023, 16:27

pubele de gunoi
Pubele de 50.000 de lei, furate de doi tineri "afaceriști" din Târgu Mureș. Cum i-au prins agenții de la Investigații Criminale - Shutterstock (arhivă)

"La data 6 aprilie 2023, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale ai Poliţiei municipiului Târgu Mureş au desfăşurat cinci percheziţii domiciliare, în Târgu Mureş şi Căpuşu de Câmpie, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru furt calificat şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. În fapt, în perioada martie - aprilie 2023, doi bărbaţi, de 28 de ani, din Târgu Mureş, ar fi sustras, dintr-o societate comercială, pubele, în valoare de peste 50.000 de lei. De asemenea, cei în cauză ar fi falsificat o factură cu ajutorul căreia ar fi reuşit să vândă o parte din pubele. În urma probatoriului administrat în cauză, faţă de cei doi bărbaţi, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, într-un comunicat de presă.

Potrivit IPJ Mureş, cercetările sunt continuate pentru probarea întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

Percheziţiile au beneficiat de sprijinul Serviciului Criminalistic şi al Grupării de Jandarmi Mobile "Regele Ferdinand" Târgu Mureş şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Pubele de 50.000 de lei, furate de doi tineri "afaceriști" din Târgu Mureș. Cum i-au prins agenții de la Investigații Criminale