Antena Meniu Search
x

Putin a anuntat ca mariajul cu sotia sa a luat sfarsit

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anuntat ca mariajul sau cu Ludmila a ajuns la final. Anuntul a fost facut in cadrul unui interviu pentru unul dintre cele mai importante posturi tv din Rusia

Cei doi soti au asistat la un spectacol de balet in Palatul din Kremlin, dupa care au oferit un interviu pentru un post tv. "Da, pot spune ca este un divort civilizat", a declarat doamna Putin, in timp ce seful statului rus a afirmat ca "a fost o decizie comuna".

De asemenea, presedintele a adaugat ca motivul divortului sau de Ludmila isi are radacinile in faptul ca nu orice persoana este pregatita sa faca fata unui grad ridicat de publicitate, zi de zi. "Toata munca mea este legata de sfera publica, in acest caz, publicitatea fiind o conditie necesara. Ea nu s-a putut adapta acestui lucru.  Nu-mi place publicitatea si am probleme cu zborul", a declarat Ludmila Putina. "Suntem foarte mandri de copiii nostri. Vom fi mereu alaturi de ei".

"Vom ramane pentru totdeauna oameni foarte apropiati", a mai spus Ludmila. "Sunt recunoscatoare pentru sprijnul pe care mi l-a acordat si continua sa mi-l acorde Vladimir Vladimirovici".

Cei doi erau casatoriti din 1983 si au impreuna doua fete: Ekaterina ( 1985 ) si Maria ( 1986 ).

Foto: Hepta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Putin a anuntat ca mariajul cu sotia sa a luat sfarsit