Antena Meniu Search
x

Rada, fetiţa de 14 ani care s-a rătăcit în Arad, a fost găsită după mai bine de două ore de căutări. Unde se afla copila

Rada, adolescenta în vârstă de 14 ani care a fost căutată de pompieri, polițiști și jandarmi, după ce s-a rătăcit în zona 3 Insule din municipiul Arad, a fost găsită. Copila a fost căutată inclusiv cu elicopterul SMURD.

de Redactia Observator

la 28.06.2022, 16:49

Fata de 14 ani a fost găsită de salvatori, starea ei fiind stabilă.
Fata de 14 ani a fost găsită de salvatori, starea ei fiind stabilă.

Update: Fata de 14 ani a fost găsită de salvatori, starea ei fiind stabilă. Copila a fost căutată mai bine de două ore de forţe impresionante ale M.A.I. Au fost implicaţi peste 80 de polițiști, pompieri, jandarmi și reprezentanți ai Administrației Parcul Natural Lunca Mureșului.

Fata rătăcită în Arad a fost căutată inclusiv cu elicopterul

Potrivit pompierilor arădeni, a fost solicitată inclusiv intervenţia elicopterului SMURD.

"Misiune căutare persoană rătăcită în zona 3 insule - municipiul Arad. Se deplasează forţe si mijloace din cadrul Detaşamentului Arad cu: un echipaj de căutare; un echipaj de căutare-salvare cu barca; elicopterul SMURD pentru căutare aeriană", a transmis ISU Arad.

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Arad și a Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad. De asemenea, în sprijinul echipajelor de căutare intervine și Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului.

Presa locală scrie că fata s-ar fi rătăcit în Pădurea Ceala, în timp ce era cu părinții ei la picnic. Mama copilei a dat-o dispărută la 112, după ce fata ar fi plecat într-o scurtă plimbare și nu s-a mai întors.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Rada, fetiţa de 14 ani care s-a rătăcit în Arad, a fost găsită după mai bine de două ore de căutări. Unde se afla copila