Antena Meniu Search
x

Video Radare performante, în trafic de sărbători

Sute de aparate radar vor fi folosite pe toate șoselele din țara, de Paste si de 1 Mai. Polițiștii nu vor fi doar pe șosele, ci și pe pasarele sau în diverse refugii, de unde măsoară vitezele cu dispozitive TruCAM.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 22.04.2024, 13:26

Vezi și

Primele echipaje sunt deja instalate. Agenţii din Ilfov folosesc un astfel de aparat radar TruCAM, predominant pe DN1 și E85, cele mai important și aglomerate drumuri din județ. Vor mai fi radare montate pe Autostrada Soarelui, pe Autostrada Bucuresti-Piteşti și pe toate drumurile naționale, europene și express din țară. Toate filtrele vor fi echipate cu aparate alcooltest și drugtest, mai ales în perioadele mini-vacanței. la datorie vor fi și elicopterele, pentru a putea supraveghea traficul de la înălțime.

 Putini șoferi stiu ca noile aparate pot măsura viteza mașinii si din spate, nu doar din faţă și de la distanțe mari. Așa că, atenție la indicatoarele care anunță vitezele cu care trebuie să circulați. Recomandarea poliţiştilor rutieri este să conduceţi cu grijă, să nu vă grăbiți si să nu vă puneți viaţa în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Radare performante, în trafic de sărbători