Antena Meniu Search
x

Radu Beligan şi Maia Morgenstern, pe aceeași scenă în piesa ”Leul deșertului”

Orice film sau spectacol de teatru are în centru un nume mare, capul de afiş cum se spune. Când pe afiş avem de fapt două nume mari cât teatrul românesc, cred că succesul este indiscutabil

Vezi și

Orice film sau spectacol de teatru are în centru un nume mare, capul de afiş cum se spune. Când pe afiş avem de fapt două nume mari cât teatrul românesc, cred că succesul este indiscutabil

Radu Beligan şi Maia Morgenstern pe aceeaşi scenă. Două personalităţi atât de puternice e greu de pus împreună pentru că e nevoie de două roluri foarte puternice. De aceea, e dificil să îţi imaginezi subiectul piesei Leul Deşertului.

"Piesa este o comedie. Din titlu, m-aş fi gândit că este o dramă, despre leul nepotrivit în deşertul nepotrivit", spune Maia.

"Constat, de foarte mulţi ani - să nu uităm că la vârsta mea totul pare o eternitate trăită într-o clipă - oamenii mă bănuiesc de de ţinerea unei cantităţi impresionante de secrete: secretul succesului, secretul tinereţii veşnice, secretul fericirii, etc. Secretul e că nu există nici un secret. Dacă îţi faci bine treaba şi cu seriozitate şi mai ales, dacă îţi respecţi publicul, publicul te respectă la rândul lui. Pe urmă, vine şi dragostea, pentru că nu poate exista dragoste acolo unde nu există respect. Iar dragostea, în înţelesul ei extins, dragostea de oameni, dragostea de viaţă este unul din ingredientele unei vieţi împlinite şi îndelungate", a spus maestrul Radu Beligan.

Următoarele reprezentaţii programate în Bucureşti sunt: 4 noiembrie , 18 noiembrie şi 24 noiembrie. Spectacolul ajunge şi în ţară: Cluj , Ploieşti , Piteşti , Braşov , Focşani , Craiova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Radu Beligan şi Maia Morgenstern, pe aceeași scenă în piesa ”Leul deșertului”