Radu Mihaiu: Premierul a depăşit toate limitele de încredere stabilite în coaliţie de la bun început. E nevoie de un premier matur

De Monica Palade.
Publicat: 14.04.2021, 22:58.
Actualizat: 14.04.2021, 22:58

Florin Cîţu este aspru criticat de liderii din coaliţie, după decizia de demitere a ministrului Sănătăţii. Unul dintre aceştia este şi Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 al Capitalei.

Radu Mihaiu: Premierul a depăşit toate limitele de încredere stabilite în coaliţie de la bun început. E nevoie de un premier matur

Hepta/Mediafax/Andreea_Alexandru

Acesta afirmă că "premierul a depăşit toate limitele de încredere stabilite în coaliţie de la bun început”. Totodată, edilul susţine că este nevoie de un premier matur.

”În ciuda imaginii de politician rebel şi cu tricou Metallica, Cîţu a scos azi o filă din cele mai vechi cărţi de politică sulfuroasă. Ne-a vorbit toată ziua de restabilirea încrederii în instituţiile statului, dar el, premierul, a depăşit toate limitele de încredere stabilite în coaliţie de la bun început. Unii nu pot fi mai egali decât ceilalţi. Iar tocmai el, cel care a fost desemnat să conducă acest guvern, nu trebuia să “marcheze” în propria poartă.

Autogol în coaliţia de guvernare

Citește și:

Azi, coaliţia de guvernare şi-a dat autogol. Azi, premierul României a pierdut încrederea colegilor şi odată cu ea o mare parte din legitimitate. Azi, România a fost aruncată într-o criză politică inutilă”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, primarul Sectorului 2.

Potrivit acestuia, ”e nevoie de un premier matur”. ”Şi e nevoie de asumare totală pentru reformele care stau la baza acestei coaliţii”, a mai scris Radu Mihaiu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.