Antena Meniu Search
x

Video Raed Arafat, după sosirea vaccinului Covid în țară: "Asta nu înseamnă că problema s-a rezolvat"

Peste 10.000 de doze de vaccin anti-Covid au sosit în România, în ziua de Crăciun. Transportul a fost însoțit de secretarul de stat Raed Arafat și coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, Valentin Gheorghiță.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 25.12.2020, 16:56

Raed Arafat a spus că intrarea vaccinului în România este începutul unei întoarceri la normalitate - observatornews.ro

Sosirea vaccinului, un moment istoric

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat că sosirea vaccinului anti-Covid în România este un moment istoric, de speranță.

Raed Arafat: "Bună ziua, Crăciun fericit. Asistăm la un moment istoric, lumea a găsit o soluție și începem să o aplicăm. Vedem cum UE, împreună a reușit să nu dezamăgească cetățenii. Au intrat astfel de camioane în toate țările membre UE. Achiziție comună, abordare comună și pentru partea de vaccinare o implementare împreună. Este o sperantță, lumina de la capătul tunelului, dar asta nu înseamnă că problema s-a rezolvat. Să nu uităm măsurile care sunt obligatorii, este doar un început, care va dura. Vom lucra pe două fronturi, cel de limitare și combatere și cel de vaccinare și prevenire, care speram că va duce la rezolvarea acestei probleme"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reamintim că duminică, 27 decembrie, începe vaccinarea primelor 4.500 de cadre medicale în primă doză și rapel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Raed Arafat, după sosirea vaccinului Covid în țară: "Asta nu înseamnă că problema s-a rezolvat"