Video

Raed Arafat, după sosirea vaccinului Covid în țară: "Asta nu înseamnă că problema s-a rezolvat"

De Cristian Ionescu.
Publicat: 25.12.2020, 13:57.
Actualizat: 25.12.2020, 16:56

Peste 10.000 de doze de vaccin anti-Covid au sosit în România, în ziua de Crăciun. Transportul a fost însoțit de secretarul de stat Raed Arafat și coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, Valentin Gheorghiță.

Raed Arafat a spus că intrarea vaccinului în România este începutul unei întoarceri la normalitate

observatornews.ro

Sosirea vaccinului, un moment istoric

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat că sosirea vaccinului anti-Covid în România este un moment istoric, de speranță.

Raed Arafat: "Bună ziua, Crăciun fericit. Asistăm la un moment istoric, lumea a găsit o soluție și începem să o aplicăm. Vedem cum UE, împreună a reușit să nu dezamăgească cetățenii. Au intrat astfel de camioane în toate țările membre UE. Achiziție comună, abordare comună și pentru partea de vaccinare o implementare împreună. Este o sperantță, lumina de la capătul tunelului, dar asta nu înseamnă că problema s-a rezolvat. Să nu uităm măsurile care sunt obligatorii, este doar un început, care va dura. Vom lucra pe două fronturi, cel de limitare și combatere și cel de vaccinare și prevenire, care speram că va duce la rezolvarea acestei probleme"

Reamintim că duminică, 27 decembrie, începe vaccinarea primelor 4.500 de cadre medicale în primă doză și rapel.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.