Antena Meniu Search
x

Video Răfuială sângeroasă la o nuntă din Bragadiru. Un invitat a fost înjunghiat în fața restaurantului, dar petrecerea a continuat

Un bărbat a fost înjunghiat, seara trecută, în timpul unei petreceri care a avut loc în localitatea Bragadiru. Potrivit martorilor, acesta ieşise în faţa localului pentru a vorbi cu un alt bărbat care nu era invitat la petrecere. Cei doi s-au luat la ceartă, iar scandalul a degenerat rapid. Agresorul a scos un cuţit şi şi-a înjunghiat victima în zona abdomenului. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 29.05.2023, 10:50

Vezi și

Imediat, atacatorul s-a făcut nevăzut. Bărbatul rănit a fost transportat în stare gravă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

Petrecerea ar fi fost organizată de membrii unei comunităţi de romi, care şi-au continuat distracţia.

Un invitat la o nuntă din Bragadiru a fost înjunghiat în fața restaurantului

"La data de 28 mai a.c., în jurul orei 21:50, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe o stradă din orașul Bragadiru, se află o persoană căzută. La fața locului, s-au deplasat imediat polițiștii orașului Bragadiru, care au constatat că cele sesizate se confirmă, găsind un bărbat ce prezintă urme de sânge pe haine. De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale, care acordă primele îngrijiri victimei", a transmis IPJ Ilfov.

În prezent, poliţistii desfăşoară o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a întâmplat totul şi dacă există şi alte persoane implicate în incident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Răfuială sângeroasă la o nuntă din Bragadiru. Un invitat a fost înjunghiat în fața restaurantului, dar petrecerea a continuat