Antena Meniu Search
x

Raluca Olaru, medic la Spitalul CFR din Bucureşti, răspusă de Covid. Federația Sanitas: "A pierdut lupta cu virusul ucigaș"

Medicul Raluca Olaru, şef al laboratorului de analize medicale la Spitalul CFR Bucureşti, a fost răpusă de Covid-19. Anunțul morții a fost făcut de Federaţia Sanitas, care a transmis condoleanţe.

de Redactia Observator

la 29.10.2021, 15:02

Raluca Olaru, medic la Spitalul CFR din Bucureşti, răspusă de Covid. Federația Sanitas: "A pierdut lupta cu virusul ucigaș" - Profimedia / imaginie ilustrativă

Federația Sanitas a transmis condoleanţe familiei şi celor care au cunoscut-o pe dr. Raluca Olaru. 

"Cu profund regret și durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre, dr. Raluca Olaru, șef laborator analize medicale la Spitalul CFR, vicepreședinte la Uniunea Sindicală SANITAS CFR și membru în Comisia de Medici a Federației SANITAS, care a pierdut lupta cu virusul ucigaș.

Suntem alături cu gândul și sufletul de toți cei care au avut prilejul să o cunoască și să o aprecieze ca pe un medic și un om cu suflet mare. Îi vom purta recunoștință veșnică pentru devotamentul profesional și activitatea din cadrul Federației SANITAS. Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!", este mesajul postat de Federaţia Santas, pe pagina oficială de Facebook.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

România a înregistrat 12.474 cazuri noi de COVID și 480 de decese în ultimele 24 de ore. Mai mult de 20.000 de bolnavi sunt în spitale, dintre care 1.875 la ATI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Raluca Olaru, medic la Spitalul CFR din Bucureşti, răspusă de Covid. Federația Sanitas: "A pierdut lupta cu virusul ucigaș"