Antena Meniu Search
x

Video Rareș a murit într-un accident înfiorător, după ce s-a izbit cu motocicleta de un sens giratoriu, în Bistrița. Tragedia a fost filmată

Sfârșit tragic, noaptea trecută, pentru un tânăr în vârstă de 37 de ani. Căsătorit și tatăl a doi copii mici, Rareș și-a pierdut viața în urma unui cumplit accident rutier, după ce a intrat cu motocicleta într-un sens giratoriu, pe o stradă din Bistrița. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.09.2023, 19:15

Vezi și

Accidentul s-a produs aproape de miezul nopţii, pe Calea Moldovei. 

În jurul orei 23.30, tânărul conducea o motocicletă pe direcţia Bistriţa către Unirea, când s-a izbit de un sens giratoriu. Momentul a fost atât de puternic, încât bărbatul a fost aruncat pe asfalt, iar bucăţi din vehicul s-au împrăştiat pe şosea. Echipajul de prim-ajutor ajuns la fața locului l-a găsit Rareș în stop cardio-respirator. A reușit să-l stabilizeze și să-l transporte la spital, însă rănile au fost mult prea grave, iar medicii nu l-au mai putut salva. Tânărul s-a stins din viață în cursul nopții.

"La Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adus ieri, la ora 23.46, un bărbat de 37 de ani, în stare critică, politraumatizat în urma unui accident rutier, în șoc hemoragic, prezentând: stop cardio-respirator resuscitat, traumatism craniocerebral sever, traumatism craniofacial, hemopneumotorace bilateral drenat, leziune hepatică, plagă penetrantă intraabdominală, fractură de femur drept, fractură deschisă la tibia dreaptă. Din păcate, cu toate eforturile depuse de medici, din cauza leziunilor grave suferite, pacientul a decedat", a declarat Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

A condus motocicleta fără a avea permis

Pe acelaşi subiect

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, în momentul producerii accidentulului, tânărul de 37 de ani avea "dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat şi nu deţinea categoria corespunzătoare de permis pentru motociclul condus".

"La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 23:30, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au intervenit la un accident produs pe Calea Moldovei. În urma intervenţiei, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat de 37 de ani, din Bistriţa, în timp ce conducea o motocicletă pe direcţia Bistriţa către Unirea, a intrat în coliziune cu un sens giratoriu, fiind ulterior proiectat pe acostamentul părţii carosabile. În urma accidentului, bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde din nefericire a decedat. Poliţiştii au stabilit faptul că motociclistul avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat şi nu deţinea categoria corespunzătoare de permis pentru motociclul condus", a transmis IPJ, potrivit Agerpres.

Ar fi împlinit 38 de ani în decembrie. Rareș era căsătorit și avea doi copii

Rareș B. ar fi împlinit 38 de ani în luna decembrie. Potrivit publicației locale bistriteanul.ro, tânărul era căsătorit și avea doi copii mici: o fată și un băiețel de doar câteva luni. Administra o spălătorie self-service de haine și un magazin de haine. Bărbatul era pasionat de mașini și off-road. Ar fi împrumutat motocicleta implicată în accident cu puțin timp înainte de tragedie.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Rareș a murit într-un accident înfiorător, după ce s-a izbit cu motocicleta de un sens giratoriu, în Bistrița. Tragedia a fost filmată