Antena Meniu Search
x

"Răsplata" primită de un șofer teribilist, după ce a fost prins gonind cu 210 km/h, pe A3: "A plecat pe scaunul din dreapta"

Amator de adrenalină și inconștiență la cote maxime, un bărbat a fost prins în timp ce conducea cu 210 km/h pe Autostrada A3. Șoferul a fost sancționat și i s-a suspendat permisul pe loc, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 24.02.2023, 09:09

"Răsplata" primită de un șofer teribilist, după ce a fost prins gonind cu 210 km/h, pe A3
"Răsplata" primită de un șofer teribilist, după ce a fost prins gonind cu 210 km/h, pe A3 - Facebook / Poliția Română

”În acest caz, am intervenit la timp, iar cel care s-a pus în pericol pe el, dar şi pe cei care circulau pe Autostrada A3, a plecat pe scaunul din dreapta”, au scris, joi, pe pagina de Facebook a Poliţiei Române, oficialii instituţiei.

A rămas fără permis pentru 120 de zile

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceştia au publicat o fotografie, care arată că şoferul a fost prins circulând cu 210 kilometri la oră. Acesta a fost sancţionat.  

”Începând de astăzi, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile...cu efect imediat”, a mai transmis Poliţia Română.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Răsplata" primită de un șofer teribilist, după ce a fost prins gonind cu 210 km/h, pe A3: "A plecat pe scaunul din dreapta"