Antena Meniu Search
x

Răspunsul oficial al IPJ Cluj, după ce poliţistul Tudor Prian a fost acuzat că a bătut într-un local o cunoscută cântăreaţă şi pe şoţul ei

Cântăreaţa Roberta Opre şi soţul ei acuză un poliţist, Tudor Prian, că i-a lovit, alături de fratele lui şi alţi trei bărbaţi, într-un local din Cluj.

Răspunsul oficial al IPJ Cluj, după ce poliţistul Tudor Prian a fost acuzat că a bătut într-un local o cunoscută cântăreaţă şi pe şoţul ei

Cântăreaţa Roberta Opre şi soţul ei acuză un poliţist, Tudor Prian, că i-a lovit, alături de fratele lui şi alţi trei bărbaţi, într-un local din Cluj. IPJ a transmis o primă poziţie oficială şi susţine că de fapt Prian nu a lovit pe nimeni ci a încercat să aplaneze un conflict.

"Referitor la articolul publicat, vă comunicăm faptul că au fost dispuse verificări de către conducerea inspectoratului, pentru stabilirea exactă a stării de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun. Conform primelor informaţii, poliţistul care se afla în localul indicat ar fi intervenit pentru aplanarea conflictului produs, fără a agresa vreo persoană. Pentru a stabili cu exactitate participaţia acestuia la incidentul menţionat, s-a dispus efectuarea unor cercetări, în funcţie de rezultatul acestora urmând a fi luate măsuri.", a transmis IPJ Cluj.

Roberta Opre susţine că a primit un pumn care a lăsat-o inconştientă chiar de la Tudor Prian. Patronul localului unde a avut loc tot scandalul nu a vrut să ofere imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a fi făcute publice, dar, susţin surse Observator, pe filmări se pare că poliţistul acuzat de violenţă nu ar fi lovit pe nimeni.

Cât priveşte rana de la cap a Robertei Opre, aceasta pare să fie produsă de ceasul de la mâna soţului care a fost lovit de un alt bărbat din grupul presupuşilor agresori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Răspunsul oficial al IPJ Cluj, după ce poliţistul Tudor Prian a fost acuzat că a bătut într-un local o cunoscută cântăreaţă şi pe şoţul ei