Antena Meniu Search
x

Video Răstunare de situaţie în cazul fetiţei de doi ani din Galaţi, ucisă în bătaie. Cine era de fapt în casă cu micuţa, despre care părinţii au minţit că s-a înecat

Au apărut noi informaţii care ar putea schimba cursul anchetei în cazul unei fetiţe de doi ani din Galaţi care ar fi murit după ce ar fi fost bătută de tată, în urmă cu aproape două luni. Asta deşi părinţii au spus medicilor că bebeluşul s-ar fi înecat cu un obiect.

de Adrian Obreja

la 03.09.2021, 16:43

Vezi și

Anchetatoriii au descoperit abia acum că de fapt, tatăl fetei, care se află în arestul Poliţiei din luna iulie, nu ar fi fost acasă în momentul tragediei.

A fost schimbată încadrarea în acest caz, din omor împotriva unui membru al familiei în ucidere din culpă. Asta după ce au apărut la dosar probe noi. Este vorba despre o serie de imagini luate de pe o cameră de supraveghere, care arată clar că bărbatul a plecat în acea dimineaţă de acasă la muncă, în jurul orei 6 şi s-a întors în jurul orei 18.

Deşi procurorii admit acum că nu el este autorul omorului, bărbatul se află în continuare arestat preventiv. Avocatul a solicitat ieri eliberarea de îndată din arestul preventiv, dar aceasta a fost respinsă de judecători, iar acum se aşteaptă motivarea acestora.

Părinţii au încercat să ascundă modul în care a murit fetiţa

Pe acelaşi subiect

La începutul lunii iulie, copila de doi ani şi jumătate a fost găsită în casă fără suflare, moment în care părinţii au anunţat că s-ar fi înecat cu ceva. După care rezultatele necropsiei au arătat că prezenta pe corp mai multe leziuni, moment în care procurorii au şi decis să îl aresteze pe tatăl fetei. 

Suspecţii principali acum ar fi cei doi fraţi vitregi ai fetei omorâte. Aceştia au vârste de 9 şi 13 ani şi se crede că ei ar fi lovit-o pe fetiţă.

Cei trei copii erau acasă nesupravegheaţă în ziua aceea, atât mama cât şi tatăl lor fiind la muncă. Cei doi fraţi ar fi lovit-o pe micuţă şi cu alte ocazii, iar pe corpurile lor nu au fost găsite urme de violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Răstunare de situaţie în cazul fetiţei de doi ani din Galaţi, ucisă în bătaie. Cine era de fapt în casă cu micuţa, despre care părinţii au minţit că s-a înecat