Antena Meniu Search
x

Video Răsturnare de situaţie în cazul tragediei din Timişoara, unde o mamă s-a aruncat împreună cu copiii săi de pe un bloc de 10 etaje. Locul tragediei a devenit altar de lumânări şi flori

Anchetatorii încearcă acum să înţeleagă motivaţia din spatele gestului extrem al tinerei mame. Se ştie că femeia avea o relaţie tumultoasă cu tatăl copiilor săi. Bărbatul care lucrează în Austria s-a întors seară trecută pentru a-şi conduce copiii pe ultimul drum.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 04.05.2022, 13:44

Vezi și

Procedural, anchetatorii au schimbat încadrarea în acest caz de la ucidere din culpă la omor, în cazul copiilor, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Locul tragediei, altar de lumânări şi flori 

Pe de altă parte, la locul unde a avut loc tragedia oamenii vin rând pe rând ca să aprindă o lumânare. Încet-încet s-au adunat lumânări în faţa blocului şi trei buchete de trandafiri, câte unul pentru fiecare suflet.

Pe de altă parte, potrivit unor surse de la starea civilă, mama şi fostul ei soţ ar fi trebuit să se căsătorească în data de 28 aprilie, însă nu s-au prezentat în faţa ofiţerului de stare civilă.

Femeia avea sechele după moartea tatălui, care a murit pe o bancă în parc în urmă cu mai mulţi ani, şi după divorţul de tatăl copiilor, iar toate acestea au dărâmat-o. Tatăl copiilor, răvăşit de durere, a ajuns aseară în ţară din Austria. La prima oră, a fost la IML, ca să identifice victimele. Iar acum se pregăteşte să îi conducă pe ultimul drum pe cei dragi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul tragediei din Timişoara, unde o mamă s-a aruncat împreună cu copiii săi de pe un bloc de 10 etaje. Locul tragediei a devenit altar de lumânări şi flori