Antena Meniu Search
x

Video Râul Tisa a ieșit din matcă, aproape de gospodăriile din Lunca la Tisa. Avertisment de la hidrologi

Alertă de inundații în nordul țării, unde râul Tisa a ieșit deja din matcă și a inundat un teren aflat la aproximativ 100 de metri de case, în localitatea Lunca la Tisa. Hidrologii au anunțat, miercuri, că se așteaptă la creşteri rapide de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de inundație pe râul Tisa – pe sectorul aferent S.H. Valea Vişeului.

de Redactia Observator

la 05.01.2022, 13:17

Vezi și

INHGA estimează scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate, cu posibile depăşiri ale COTELOR DE APĂRARE. Bazinele afectate sunt Tisa, Vişeu, Iza, Tur, Lăpuş și Someşul Mare.

Codul este valabil în intervalul 5 ianuarie, ora 18:00 – 6 ianuarie, ora 12:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Tisa – sector aferent S.H. Valea Vişeului (județul Maramureş) şi Tur (judeţul Satu Mare).

În intervalul 5.01.2022 ora 11:00 – 6.01.2022 ora 24:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Tisa – sector aval intrarea ȋn ţară, Vişeu, Iza, Lăpuş (judeţul Maramureş), Tur (judeţul Satu Mare), Someşul Mare (judeţul Bistriţa Năsăud).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Râul Tisa a ieșit din matcă, aproape de gospodăriile din Lunca la Tisa. Avertisment de la hidrologi