Antena Meniu Search
x

Video Răzbunarea unui argeşean, în miez de noapte, după o ceartă banală cu vecinul. Isprava l-a băgat după gratii 30 de zile

Un argeşean a ajuns în arest după ce a incendiat maşina vecinului şi l-a ameninţat cu un topor. Totul ar fi pornit de la o ceartă pe lucruri banale, dar care s-a terminat cu o răzbunare ca-n filme.

de Redactia Observator

la 30.03.2024, 12:24

Vezi și

Noaptea, bărbatul în vârstă de 60 de ani a mers în curtea vecinului și a pus o pătură peste mașină, după care i-a dat foc. Autoturismul acoperit cu prelata s-a aprins repede, iar zgomotul puternic a fost auzit de proprietar, care a ieşit afară din casă şi a dat peste vecinul piroman care l-a și ameninţat cu un topor. Speriat, omul a sunat la poliție, iar agenții l-au ridicat pe vecin. 

Arestat după ce a incendiat maşina vecinului

Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

"În noaptea de 28 spre 29 martie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin Sistemul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că, pe raza comunei Musătești, un vecin ar fi încercat să dea foc unei prelate destinate pentru protecția unui autoturism. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești s-au deplasat cu operativitate la locul indicat, identificând la fața locului persoana bănuită, respectiv un bărbat de 56 de ani, din Mușătești, care a fost condus la sediul poliției, pentru cercetări. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere prin incendiere și amenințare, conform art. 253, alin, 4 și art 206 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș. Din cercetări s-a stabilit că, pe fondul unei stări conflictuale, cel în cauză ar fi incendiat prelata destinată protecției unui autoturism, cu intenția de a incendia autoturismul, și l-ar fi amenințat cu un topor pe proprietarul acestuia", a transmis Poliţia Argeş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Răzbunarea unui argeşean, în miez de noapte, după o ceartă banală cu vecinul. Isprava l-a băgat după gratii 30 de zile