Antena Meniu Search
x

Razie la taximetriștii din București. 150 de mașini verificate, 95 de amenzi

Dispozitive ilegale pentru modificarea tarifului, autorizaţii de transport lipsă, inspecţii tehnice periodice expirate. Taxiurile din Capitală au fost din nou luate în vizor de poliţisti. Şi sunt doar câteva dintre neregulile depistate pentru care s-au reţinut permise de conducere.

Vezi și

Dispozitive ilegale pentru modificarea tarifului, autorizaţii de transport lipsă, inspecţii tehnice periodice expirate. Taxiurile din Capitală au fost din nou luate în vizor de poliţistii de la Brigada Rutieră. Şi sunt doar câteva dintre neregulile depistate pentru care s-au reţinut permise de conducere şi s-au împărţit amenzi usturătoare.

Apropierea sărbătorilor și traficul tot mai aglomerat sunt și motiv de speculă pentru mulți taximetriști. Din acest motiv polițiștii rutieri au ieșit în stradă în ultimele două seri cu o țintă clară.

În cele două seri ale acțiunii au fost verificate peste 150 de autoturisme și au fost aplicate 95 de amenzi, în valoare totală de peste 32.000 de lei.

De altfel, neregulile sunt cunoscute și în rândul taximetriștilor. Polițiștii recomandă celor care călătoresc cu taxiul să ceară bon fiscal și să fie precauți.

Ascunse în husa volanului, ori sub pedala de acceleraţie, există dispozitive care permit şoferului să crească ilegal tariful cursei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Razie la taximetriștii din București. 150 de mașini verificate, 95 de amenzi