Antena Meniu Search
x

Video Razii de amploare pe litoral. Şofer fără permis din Sibiu, prins la Constanţa: "Nu aveţi dreptul de a conduce pe teritoriul României"

În aceste zile, e distracţie ca-n vremurile bune pe litoral! Însă tinerii care îşi petrec la mare weekend-ul prelungit s-au lovit de jandarmi şi de ofiţerii Antidrog şi la intrare şi la ieşirea din cluburi. Iar dacă s-au urcat băuţi sau drogaţi la volan au fost traşi pe dreapta. Autorităţile spun că numărul şoferilor care conduc sub influenţa substanţelor interzise a crescut alarmant în ultimul timp.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 12.06.2022, 19:16

Vezi și

Au fost pline cluburile azi-noapte în Mamaia. Înainte să înceapă distracţia însă, tinerii au dat nas în nas cu jandarmii şi agenţii Antidrog. Sfat pe care mulţi l-au ignorat. Cei care au întrecut măsura şi s-au urcat la volan după petreceri s-au ales cu dosar penal. "În mai puţin de două ore de la începutul acţiunii au fost constatate 5 infracţiuni, din care trei pentru conducerea sub influenţa cocainei", a declarat Andreea Iliescu, IPJ Constanţa. Azi noapte, doar în staţiunile de pe litoral 1200 de şoferi au fost testaţi cu aparatele etilotest şi drug-test.

"De regulă persoanele suspecte sunt testate cu apartul drugtest 500 şi dacă ies pozitive sunt duse la recoltarea de probe biologice. De regulă, aparatul nu dă rateuri. Deci, testarea este sigură", a declarat Marius Oprişan, şef centru regional antidrog. Până dimineaţă se adunaseră 22 de sancţiuni pentru şoferi drogaţi, băuţi sau fără permis. "Domnul meu, nu aveţi dreptul de a conduce pe teritoriul României aveţi o sentinţă definitivă, aţi avut o infracţiune de alcoolemie la Sibiu", îi spune un agent unuia dintre şoferi. Razii au fost în toată ţara, nu doar pe litoral. Într-un club din localitatea Budeasa din Argeş doi tineri au fost prinşi cu substanţe interzise la ei. Din club, au ajuns direct în secţia de poliţie.

Raziile din acest weekend vin după festivalul SAGA din Capitală, unde un tânăr a murit din cauza unei supradoze şi alţii au ajuns la spital. Poliţiştii spun că din ce în ce mai mulţi tineri se droghează. Grav este că se urcă şi la volan. Agenţii spun că într-o noapte de controale găsesc acum de trei ori mai mulţi şoferi drogaţi decât în urmă cu câţiva ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Razii de amploare pe litoral. Şofer fără permis din Sibiu, prins la Constanţa: "Nu aveţi dreptul de a conduce pe teritoriul României"