Antena Meniu Search
x

Răzvan Rentea, principalul suspect al triplei crime din Satu Mare, a făcut un gest neaşteptat din spatele gratiilor. Replica judecătorilor bihoreni (Video)

Răzvan Rentea, principalul suspect în tripla crimă din Satu Mare, a contestat decizia Tribunalului Satu Mare prin care a fost trimis în arest preventiv.

Răzvan Rentea, principalul suspect în tripla crimă din Satu Mare, de la Apa, vrea în libertate! Tânărul în vârstă de 34 de ani, acuzat că şi-a ucis părinţii şi bunica, a contestat decizia Tribunalului Satu Mare prin care a fost trimis în arest preventiv.

Răzvan Rentea a contestat la Curtea de Apel Oradea decizia judecătorilor Tribunalului Satu Mare, din data de 29 noiembrie, prin care a fost trimis în arest preventiv pentru tripla crimă de la Apa.

Judecătorii bihoreni nu s-au lăsat însă impresionați de argumentele invocate de avocatul tânărului, astfel că apelul a fost respins încă din data de 4 decembrie.

Pe acelaşi subiect

”Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul RENTEA RĂZVAN MIRCEA, împotriva încheierii penale nr. 33/JDL din 29 noiembrie 2017 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Satu Mare, pe care o menţine în întregime. 

În baza articolului 275 alineatul 2 din Codul de procedură penală obligă contestatorul inculpat Rentea Răzvan Mircea să plătească suma de 100 lei, cheltuieli judiciare în favoarea statului”, este decizia judecătorilor Curții de Apel Oradea, potrivit presasm.ro.

Reamintim că soţii Gheorghe Rentea (58 de ani) şi Niculina Rentea (55 de ani), precum şi mama femeii, Viorica Apan (79 de ani) au fost găsiţi morţi vineri dimineaţă, 24 noiembrie, de un vecin. Soţii erau morţi în curte, iar bătrâna, în casă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Răzvan Rentea, principalul suspect al triplei crime din Satu Mare, a făcut un gest neaşteptat din spatele gratiilor. Replica judecătorilor bihoreni (Video)