Antena Meniu Search
x

Razy Gogonea a pregatit un numar in premiera pentru finala "Romania Danseaza"

Razy Gogonea, romanul care a facut senzatie cu miscarile lui la un celebru concurs britanic, vine sa-si demonstreze talentul la finala "Romania Danseaza"

Vezi și

Un dans inspirat din filmul "Matrix" l-a facut cunoscut pe romanul Razy Gogonea in toata lumea. "Imediat dupa concurs am avut multe spectacole de unul singur, dar am vrut sa aduc publicului mai mult decat ofeream eu singur, mai multe minute de spectacol, asa am luat doi dansatori plus inca doua fete din Anglia care canta", a povestit acesta. Impreuna cu trupa sa a pregatit un numar in premiera pentru finala "Romania danseaza". "Este in premiera la televiziune. O sa fie niste faze de arte martiale si acrobatii inspirate din filmul Matrix", a mai spus acesta.

Razy Gogonea nu e singurul care a pregatit un numar spectaculos pentru finala din seara asta. La fel au facut si cei 12 finalisti, care se lupta pentru premiul de 50.000 de euro. Printre ei sunt si Tatiana si Adrian. Freakquency, baietii innebuniti de breack-dance spera si ei sa impresioneze. Si trupa Romafest e pregatita sa demonstreze ca merita marele premiu.

Finala "Romania Danseaza" incepe astazi la ora 20:30 la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Razy Gogonea a pregatit un numar in premiera pentru finala "Romania Danseaza"