Antena Meniu Search
x

Reacţia Auchan în cazul tinerei filmate când înţeapă mai multe prezervative apoi le pune la loc pe raft, într-un supermarket

După ce imaginile în care o tânără înțeapă cutiile de prezervative de pe rafturile unui magazin Auchan din Sibiu au devenit virale, reprezentanţii lantului de magazine au transmis o reacţie în ceea ce priveşte siguranţa produselor disponibile în supermarket-uri.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 25.01.2022, 15:29

Vezi și

La scurt timp după ce a apărut în spaţiul public un videoclip în care o tânără înţeapă mai multe prezervative apoi le pune înapoi pe raft, lanţul de magazine Auchan a transmis o reacţie prin care asigură clienţii că a fost lansată o alertă internă pentru verificare suplimentară din toate magazinele, cu maximă atenție, a integrității ambalajelor la vânzarea acestor produse.

Reprezentanţii Auchan: "Suntem consternaţi"

"Imediat după primirea informației a fost transmisă o alertă internă în toate magazinele pentru verificarea suplimentară, cu maximă atenție, a integrității ambalajelor la vânzarea acestor produse. De asemenea, am realizat controlul tuturor produselor expuse la raft din categoria respectivă, în magazinul din Sibiu, în care a fost făcută filmarea. Am adăugat și mai multe afișe prin care rugăm clienții să anunțe angajații dacă găsesc un produs cu ambalaj deteriorat.

Probabilitatea ca produsul să fi ieșit din magazin este foarte scăzută, deoarece atât casierii noștri, cât și clienții, sunt atenți la integritatea ambalajului produselor, în general, iar în cazul de față, specificul produsului face ca el să nu fie cumpărat dacă ambalajul este desigilat sau deteriorat. De altfel, la nivelul unui an, am casat cutii deteriorate de prezervative în valoare de peste 100.000 de lei.

Pe acelaşi subiect

Suntem consternați că cineva a putut avea o astfel de idee, doar pentru a face audiență, și vă asigurăm că am demarat toate procedurile legale în acest sens. Siguranța și încrederea clienților sunt esențiale pentru noi, nu ne putem juca.

O zi frumoasă", a transmis Auchan România, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliția a început o anchetă penală, în urma apariţiei în spaţiul public a videoclipului revoltător. 

”La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu s-a deschis o anchetă în vederea identificării persoanei în cauză și stabilirii situației de fapt pentru aplicarea măsurilor legale în consecință” au transmis reprezentații IPJ Sibiu pentru presa locală.

Ca parte a unei provocări pentru contul său de TikTok, fata s-a lăsat filmată în timp ce înţeapă mai multe prezervative apoi le pune înapoi pe raft, într-un supermarket. În filmare se poate observa cum adolescenta, aflată pe un raion dintr-un supermarket, râde în timp ce desface o cutie de prezervative, le înţeapă cu un ac de siguranţă, spunând: „Unul din trei, care sunt şansele”. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Reacţia Auchan în cazul tinerei filmate când înţeapă mai multe prezervative apoi le pune la loc pe raft, într-un supermarket