Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr s-a trezit că este singurul pasager al avionului în care abia se îmbarcase. A postat totul pe TikTok

Un tânăr a rămas surprins să afle că este singurul pasager de la bordul avionului în care abia se urcase, pentru o călătorie lungă de la Londra la Orlando, în Florida, SUA. Kai Forsyth a spus că a fost „cea mai ciudată experiență” să fii singur pe zborul British Airways, dar că ”niciodată nu a fost mai confortabil” când a improvizat un pat din câteva dintre locuri.

de Redactia Observator

la 16.01.2022, 16:40

Un tânăr s-a trezit că este singurul pasager al avionului în care abia se îmbarcase. A postat totul pe TikTok
Un tânăr s-a trezit că este singurul pasager al avionului în care abia se îmbarcase. A postat totul pe TikTok - TikTok

Kai, care este din Derby, a spus că echipajul de zbor i-a pus la dispoziție toate gustările pe care și le-a dorit. Tânărul a filmat întreaga experiență și a postat imaginile pe TikTok, unde au devenit virale, mulți declarându-se invidioși pe norocul său.

În imaginile postate pe TikTok, Kai a spus: „Echipajul de zbor a spus că sunt singurul pasager de la bordul avionului”, potrivit Mirror.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Pasagerul și-a improvizat un pat în avion

Cum zborul din Marea Britanie spre SUA a fost unul lung, pasagerul și-a improvizat un pat ca să se odihnească.

"Au fost opt ​​ore, așa că am amenajat un pat. Cel mai confortabil pat în care am fost vreodată într-un avion", a mai spus el.

Tânărul a călătorit cu un avion British Airways, pe ruta Londra UK - Orlando, SUA

Kai arată, de asemenea, cum i s-a dat o cutie plină cu gustări, din moment ce nu mai era nimeni altcineva cu care să le împartă. ”Mi-au dat literalmente toate gustările și mâncare nelimitată”, scrie el.

Videoclipul a fost vizionat de peste 170.000 de ori în doar câteva ore de la postare și oamenii au spus că tânărul a fost foarte norocos, deși unora li s-a părut experiența puțin ”înfricoșătoare”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un tânăr s-a trezit că este singurul pasager al avionului în care abia se îmbarcase. A postat totul pe TikTok