Antena Meniu Search
x

Video Reacţia bizară a unei tinere, prinsă cu droguri în maşină. Se întorcea de la mare într-un bolid cu ecuson "antidrog" în parbriz

Minivacanţa s-a terminat cu tradiţionala aglomeraţie. Pe Autostrada Soarelui au trecut de două ori mai multe maşini decât într-o zi obişnuită din timpul săptămânii. Patru şoferi care veneau de la mare au fost prinşi cu droguri la ei ori sub influenţa substanţelor interzise.

de Redactia Observator

la 16.08.2023, 16:22

Vezi și

Într-o maşină de lux, cu un sticker pe care scrie antidrog în parbiz, o şoferiţă zâmbeşte. Doar până să îi găsească poliţiştii în poşetă un plic cu o substanţă albă. Tânăra a ieşit pozitivă la cocaină după ce a fost testată. Le-a spus poliţiştilor că nu ştie cum a ajuns pliculeţul suspect la ea.

Agent de poliţie: Nu este geanta dumneavoastră?

Şoferiţa: Este geanta mea, dar nu am ştiut că este la mine în geantă. Geanta se lasă pe masă, pe scaun.

Tânăra are dosar penal acum şi a rămas fără permis de conducere. La fel au păţit mai mulţi tineri, în maşinile cărora poliţiştii au găsit stupefiante ascunse în tocul de la ochelari sau în sacoşe. După rezultatul drugtest, şoferii au fost duşi la spital, unde vor da probe de sânge pentru analize suplimentare.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Aţi consumat ceva înainte de a vă urca la volan?

Şofer: Nu!

Reporter: De ce a ieşit rezultatul acesta, aveţi idee? Să fie o eroare a aparatului?

Şofer: Să sperăm! A fost acum trei săptămâni, se ţine atât în corp, trei săptămâni? Jumătate de pastilă de ecsasy mi-a dat cineva.

Dincolo de filtrele poliţiei, cei care s-au întors din vacanţă au înfruntat ambuteiajele de pe autostrada soarelui şi de pe DN1, pe Valea Prahovei. Şoferii care se întorc de pe litoral sunt supravegheaţi de la sol şi din aer ca să ajungă acasă în siguranţă. Pe autostrada Soarelui circulă astăzi, în medie, 50 de maşini pe minut. De aproape două ori mai multe decât într-o zi obişnuită.

Comisar-șef de poliție Andrieș Cristian, Direcția Rutieră: Peste 1.500 de politisti rutieri actionează astăzi fiind utilizate peste utilizate 450 de aparate radar.

Pe podul de la Feteşti au trecut spre Bucureşti aproape 10 mii de maşini doar până la orele prânzului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Reacţia bizară a unei tinere, prinsă cu droguri în maşină. Se întorcea de la mare într-un bolid cu ecuson "antidrog" în parbriz