Antena Meniu Search
x

Au băgat viteză la vederea poliţiştilor şi au ajuns la audieri. Ce ascundeau cei doi tineri din Bucureşti în maşină

Un tânăr de 26 de ani a fost prins de polițiștii din Capitală cu mai multe plicuri cu droguri, pe o stradă din Sectorul 2. Maşina în care se afla, alături de un alt tânăr de 33 de ani, a fost oprită în trafic, după ce, la vederea autospecialei de poliţie, a mărit brusc viteza de deplasare.

de Redactia Observator

la 11.08.2023, 14:14

Tânăr de 26 de ani, prins cu 18 pliculeţe cu droguri în Sectorul 2 al Capitalei. Ce l-a dat de gol în faţa poliţiştilor
Tânăr de 26 de ani, prins cu 18 pliculeţe cu droguri în Sectorul 2 al Capitalei. Ce l-a dat de gol în faţa poliţiştilor - Shutterstock

Poliţistii de la Secția 9 au observat în trafic, joi seara, un autoturism ce se deplasa pe o stradă din Sectorul 2, condus de un șofer care, la vederea polițiștilor, a mărit brusc viteza de deplasare. S-a procedat la oprirea regulamentară a mașinii, iar, în urma verificărilor efectuate, au fost identificați doi bărbați, în vârstă de 26 și respectiv 33 de ani, cel din urmă fiind șoferul.

Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi tineri

"Întrucât cei doi manifestau un comportament agitat, a fost efectuat un control corporal asupra lor, al autoturismului și al bagajului pe care îl avea tânărul de 26 de ani", susțin polițiștii, transmite Mediafax. În urma verificărilor, în rucsacul tânărului au fost găsite 18 plicuri tip zip, de diferite dimensiuni și culori, despre care există suspiciunea că ar conține substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

De asemenea, bagajul mai conținea și o altă substanță, susceptibilă a fi substanță interzisă de lege, precum și mai multe sume, în lei și valută, a căror proveniență nu a putut fi justificată. Cei doi au fost duși la sediul poliției, cazul fiind preluat de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Au băgat viteză la vederea poliţiştilor şi au ajuns la audieri. Ce ascundeau cei doi tineri din Bucureşti în maşină