Antena Meniu Search
x

Video Reacţia unui american aflat în vacanţă în România, după ce s-a trezit pe o pajişte plină de vaci. "Mi-au dat doar un băţ, trebuie să ducem vacile acasă"

Dintr-o vacanţă unde era cazat la un hotel confortabil, un turist american s-a trezit pe o pajişte din inima munţilor României, înconjurat de o cireadă de vaci. Tânărul a postat un videoclip pe TikTok în care se arată uimit de experienţa pe care o trăieşte.

de Redactia Observator

la 16.06.2024 , 17:30

Reacţia unui american aflat în vacanţă în România, după ce s-a trezit pe o pajişte plină de vaci. "Mi-au dat doar un băţ, trebuie să ducem vacile acasă"
Reacţia unui american aflat în vacanţă în România, după ce s-a trezit pe o pajişte plină de vaci. "Mi-au dat doar un băţ, trebuie să ducem vacile acasă" - TikTok

Tânărului nu-i vine să creadă că trăieşte o experienţă "ca în filme". Americanul a ajuns pe munte alături de un fermier român pe care îl ajută să-şi adune vacile de la păscut şi să le ducă înapoi acasă.

"Sunt aici cu un fermier român care încearcă să-şi adune vacile de pe acest câmp, iar aceasta e foarte furioasă. Mă simt exact ca într-un film. Uite cum e îmbrăcat! Iar fiul său e acolo, mai sus, încercând să adune la un loc celelalte vaci.

Mai devreme eram în camera de hotel, iar acum sunt pe o pajişte de pe un munte din România, iar ei mi-au dat doar un băţ, nicio instrucţiune. Scopul nostru este să ducem vacile acasă, acolo jos. Sunt în mijlocul munţilor. Sunt în cea mai românească parte a României", a spus tânărul în videoclip.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 143 voturi
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » Reacţia unui american aflat în vacanţă în România, după ce s-a trezit pe o pajişte plină de vaci. "Mi-au dat doar un băţ, trebuie să ducem vacile acasă"