Antena Meniu Search
x

Video Reacţia unui britanic care a călătorit cu 9 lire la clasa I cu CFR: "O să fiu sincer"

Un influencer britanic care vizitează România a ajuns viral după ce s-a filmat în timp ce călătorea pentru prima data la clasa 1 cu unul dintre trenurile CFR. 

de Aura Trif

la 05.07.2024 , 10:58

- TikTok/ @matthewhaywoodx

Matthew este un influencer din Marea Britanie care are peste 40 de mii de urmăritori pe TikTok şi peste 5.000 pe Instagram. Tânărul se află de câteva zile în România şi îşi documentează fiecare clipă pe reţelele sociale, împărtăşind şocurile culturale cu urmăritorii săi, de la gastronomie, la arhitectură, infrastructură şi nivelul de trai.

Tânărul s-a filmat recent în timp ce călătorea de la Gara de Nord spre Braşov cu un tren CFR, la clasa 1. Menţionează că a plătit 9 lire pe un bilet, echivalentul a 52 de lei. Matthew nu este foarte mulţumit de aspectul vagonului de la clasa 1, spunând că un bilet la clasa a 2-a l-ar fi satisfăcut mult mai mult. A filmat apoi baia vagonului, despre care nu a avut o părere bună. "Nu e aşa de rău, este destul loc între scaune, este destul de spaţios dar nu e nicio masă pentru un vagon de clasa 1. Prima clasă nu este prea impresionantă, ai două prize, un cuier. Credeam că va fi mai bine de atât. O să fiu onest, locurile astea sunt mai bune decât ale mele, au şi masă. Nu este o afacere bună să plăteşti pentru un bilet la clasa 1".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 25 voturi
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Evenimente » Reacţia unui britanic care a călătorit cu 9 lire la clasa I cu CFR: "O să fiu sincer"