Antena Meniu Search
x

Video Reacţia unui italian care vede pentru prima oară unt securizat şi pachet cu 6 sticle de bere, în România

Un italian venit în vizită în România a postat pe TikTok modul „neobişnuit” în care sunt ambalate produsele obişnuie pe care la consumă orice român. Cutia de securitate în care închis un pachet de unt l-a derutat complet.

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 11:18

Reacţia unui italian care vede pentru prima oară unt securizat şi un pachet cu 6 beri, în România: "Impresionant!”
Reacţia unui italian care vede pentru prima oară unt securizat şi un pachet cu 6 beri, în România: "Impresionant!” - TikTok/ @tripotatoes3

Bărbatul a publicat pe reţelele sociale un videoclip în care prezintă urmăritorilor săi modul în care este organizat un supermarket din România. Străinul nu a ezitat să îşi împărtăşească opinia cu publicul şi a enumat mai multe alimente care pentru un italian de rând sunt o anomalie. „M-am dus la un supermarket din București și m-am distrat tare așa am găsit”, a scris el în descrierea videoclipului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Italianul a început prin a prezenta surprins un bax de sticle de 2 litri de bere, cantitate pe care el nu a văzut-o niciodată la o sticlă de bere. „Berile se vând în pachete de câte șase, înfoliate în plastic. Fiecare are doi litri. Impresionant!” 

Pe acelaşi subiect

Italianul, surprins de produsele româneşti

După ce a ajuns la raionul de lactate, a dat de două alimente pe care nu le-a putut înţelege, untul securizat în cutii şi brănza de vaci la găletuşă. „Untul se vinde în casetă cu cod. Nu știu de ce. Poate ajută să-l servești mai ușor?” , spune el în video.

În continure este uimit de faptul că pe rafturile românilor poate găsi conserve de ton cu capac transparent, ketchup verde: ”Cutiile de ton sunt transparente și cu plastic deasupra. Nu am văzut niciodată așa ceva. În România există ketchup verde, ce spectaculos!”. „Pe langa Coca Cola cel pe care îl știm cu toții, aici există Pop Cola, o „Cola” românească, făcută aici. Puteți găsi toate tipurile de fasole în vrac, inclusiv linte”, a adăugat străinul.

Nu e ratat să comenteze nici unele dintre cele mai iubite produse de către români, murăturile şi muştarul. „Castraveții murați sunt „serioși” aici. Există rafturi întregi de murături. La fel și pentru muștar. Și muștarul pare un produs foarte „serios” aici. Găsești de toate felurile, cu toate aromele posibile. În departamentul de pește este întotdeauna prezent crapul și carasul pe care noi nu-l mâncăm. Există o selecție impresionantă de mezeluri, de toate felurile, produse din porc, vacă, șamd.”

Reacţiile românilor

Oamenii au sărit în ajutorul bărbului şi au încercat să îi explice de ce produsele din România sunt ambalate astfel.

„Nu mi se pare nimic ciudat în afară de unt”, a comentat o persoană. „Am văzut și eu multe lucruri ciudate când am ajuns în Italia” a adăugat o româncă. “Poți cumpăra și o singură sticlă de bere trebuie doar să o rupi din ambalaj”, a explicat un utilizator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Reacţia unui italian care vede pentru prima oară unt securizat şi pachet cu 6 sticle de bere, în România