Antena Meniu Search
x

Video Reacţia unui şofer care a evitat milimetric o femeie noaptea, pe autostradă în Sibiu: "Îţi sare în faţă, după curbă!"

Imagini cu o femeie care a sărit în mijlocul nopţii în faţa unei maşini au fost surprinse de camera de bord a unui şofer, la intrarea pe autostradă în Sibiu. Bărbatul a evitat în ultimul moment impactul şi a publicat videoclipul pe reţelele sociale.

de Redactia Observator

la 11.03.2024, 17:27

Vezi și

Bărbatul a surprins scena şocantă pe camera de bord, apoi a publicat imaginile pe un grup de Facebook: "Ieşi pe autostradă şi îţi sare o femeie în faţă, dupa curbă! Noroc că am văzut-o şi am reuşit să o evit, dacă venea un TIR sau altcineva cu viteză mai mare o lua în plin ! Poliţia nici nu s-a deranjat să vină să o ia de pe autostradă! A trimis pe cei care păzesc autostrada! A luat-o şi a dus-o în giratoriu de la Cisnădie ! A trecut un echipaj de poliţie şi i-am oprit să le spun ca o femeie a fost lăsată în giratoriul de la Cisnădie ! Răspunsul lor a fost că ei au venit de la o altă misiune, nu au treabă cu asta! Păcat, poţi avea probleme fără să vrei!", a adăugat acesta. 

Poliţia nu a oferit niciun comentariul legat de acest eveniment până în acest moment. Imaginile au fost surprinse în noaptea de 9 martie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Reacţia unui şofer care a evitat milimetric o femeie noaptea, pe autostradă în Sibiu: "Îţi sare în faţă, după curbă!"