Antena Meniu Search
x

Video Recompensă pentru găsirea fetei de 13 ani dispărută în Sighetu Marmației. Sute de oameni o caută pe copilă

Este o mobilizare fără precedent, în Sighetu Marmației, după ce o copilă de 13 ani a plecat de acasă și nu a mai revenit. Fata este în continuare căutată de polițiști, jandarmi, graniceri şi localnici. Familia a anunțat că are și o recompensă de oferit celui care va ajuta la găsirea minorei.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 13.11.2023, 18:50

Vezi și

Camerele de supraveghere au surprins-o pe cea mică cum merge la pas prin oraș. Cu toate acestea, salvatorii nu au foarte multe informații până în acest moment, motiv pentru care scotocesc toate zonele în care cea mică ar fi fost văzută în ultima perioadă.

Sute de oameni o caută pe fetița dispărută

Polițiștii de frontieră au ridicat și o dronă. Cu toate acestea, vremea este destul de dificilă. Când a plecat ieri de acasă, copila era îmbrăcată într-o haină neagră și avea încălțăminte de culoare albă. De atunci nu se mai ştie nimic de ea și nici nu mai răspunde la telefon.

Recompensă pentru găsirea fetei

Rudele spun că este prima oară când aceasta pleacă de acasă şi nu mai revine şi tot rudele au anunțat și o recompensă. Persoanele care au informaţii despre cea mică şi care ar putea ajuta la găsirea ei sunt sfătuite să sune la numărul de urgenţă 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Recompensă pentru găsirea fetei de 13 ani dispărută în Sighetu Marmației. Sute de oameni o caută pe copilă