Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Record de accidente în doar câteva secunde. Un bucureştean s-a urcat beat la volan, apoi a urmat prăpădul 

Un bucureştean de 49 de ani a vrut să intre în cartea recordurilor pentru cele mai multe infracţiuni comise într-o singură zi. A băut bine pentru a-şi face curaj, după care a furat o maşină şi a pornit într-o cursă nebună pe străzi, deşi nu avea permis de conducere. Cum era de aşteptat, drumul său n-a fost prea lung. A provocat nu mai puţin de patru accidente în doar câteva zeci de secunde, a lovit o femeie, după care a fugit de la locul faptei, dar şi de poliţişti.     

de Ana Maria Munteanu

la 27.07.2024 , 08:35

Deşi abia se ţinea pe picioare, bărbatul a reuşit să fure o maşină şi s-a urcat la volan. A făcut prăpăd în doar câteva minute. A lovit mai multe maşini aflate în trafic, dar şi pe o femeie care a încercat să-l oprească. Cu chiu, cu vai, poliţiştii au reuşit să-l reţină şi l-au testat cu aparatul etilotest. Rezultatul n-a surprins pe nimeni! Individul avea o alcoolemie de 1.19 alcool pur în aerul expirat.

În plus, acesta avea permisul de conducere suspendat, iar maşina cu care gonea prin oraş era furată. Aşa că, pe numele său au fost deschise nu mai puţin de 5 dosare penale, pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără drept, conducere sub influența alcoolului și tulburarea ordinii și liniștii publice

Şoferul turmentat a fost dus la spital, pentru recoltarea probelor biologice, însă n-au reuşit să-l liniştească nici acolo, aşa că individul a ajuns la Spitalului Clinic de Psihiatrie.

Vezi și
Ana Maria Munteanu Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Record de accidente în doar câteva secunde. Un bucureştean s-a urcat beat la volan, apoi a urmat prăpădul