Antena Meniu Search
x

Referendum pentru familie. Poliţişti retraşi de la o secţie de votare din Bucureşti, după ce ar fi jignit un alegător

Doi poliţişti, responsabili de paza unei secţii de vot din Sectorul 5, au fost retraşi din dispozitiv, după ce un alegător a reclamat că a fost jignit de cei doi şi n-ar fi lăsat dă voteze. Bărbatul a depus plângere, poliţiştii au fost retraşi şi înlocuiţi până la elucidarea cazului.

Doi poliţişti, responsabili de paza unei secţii de vot din Sectorul 5, au fost retraşi din dispozitiv, după ce un alegător a reclamat că a fost jignit de cei doi şi n-ar fi lăsat dă voteze.

Bărbatul a depus plângere, poliţiştii au fost retraşi şi înlocuiţi până la elucidarea cazului.

"In data de 06 octombrie 2018, DGPMB a declansat cercetari conform art.385 CP, impiedicarea exercitarii drepturilor electorale si respectiv art.296 CP, purtare abuziva, fata de doi politisti ce asigurau protectia unei sectii de votare de pe raza sectorului 5. Cercetarile au fost declansate de un apel  in sistem 112 si ulterior de o plangere scrisa formulate de un barbat care a reclamat că politistii ar fi facut propaganda electorala si ulterior l-ar fi jignit.  La fata locului au fost efectuate verificari de catre politisti ai Sectiei 17. Din dispozitia conducerii Politiei Capitalei, cei doi politisti ce efectuau serviciul la sectia de vot in cauza au fost retrasi si inlocuiti. Plangerea a fost inaintata Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5 pentru a dispune", precizează autorităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Referendum pentru familie. Poliţişti retraşi de la o secţie de votare din Bucureşti, după ce ar fi jignit un alegător