Antena Meniu Search
x

Video Regele Charles vine în România, în prima sa vizită externă după încoronare. E primul suveran britanic care ne vizitează: măsuri draconice de securitate

Regele Charles ajunge mâine în România, în prima vizită externă după încoronare, ba mai mult in prima sa vacanta. Este primul suveran al Marii Britanii care ne vizitează ţara. Primul popas va fi la Palatul Cotroceni. Apoi, regele se va retrage în Transilvania, în locurile de care s-a îndrăgostit cu mulţi ani în urmă.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 01.06.2023, 19:42

Vezi și

Regele va ajunge în Bucureşti mâine, 2 iunie, înainte de ora 15:00, iar după întâlnirea pe care o va avea la Palatul Cotroceni cu preşedintele Klaus Iohannis va veni în judeţul Covasna, la Valea Zălanului. Aici a ales să se odihnească în zilele următoare, până pe 6 iunie, când va pleca în Marea Britanie. Nu înainte să treacă însă şi pe la Viscri. Va face drumeţii în jurul localităţii Valea Zălanului.

Măsurile de securitate sunt de grad 0. Va veni însoţit din Marea Britanie de un staff restrâns, staff-ul de securitate şi un asistent personal, dar autorităţile din România colaborează strâns cu cele britanice pentru ca liniştea Regelui să nu fie tulburată. Vizita Regelui în România este una privată, de relaxare, iar întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis este una de curtoazie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Regele Charles vine în România, în prima sa vizită externă după încoronare. E primul suveran britanic care ne vizitează: măsuri draconice de securitate