Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Regele Mihai a împlinit 96 de ani. În București, ziua este marcată prin două evenimente mari

Regele Mihai împlineşte astăzi 96 de ani! Îşi aniversează însă ziua de naştere departe de România, în Elveţia, alături de Principesa Sofia.

de Redactia Observator

la 25.10.2017 , 17:25

Regele Mihai împlineşte astăzi 96 de ani! Îşi aniversează însă ziua de naştere departe de România, în Elveţia, alături de Principesa Sofia şi de medicii care-l supraveghează atent. În Capitală, în doar câteva momente, va începe primul eveniment prin care este marcată această zi. 

Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta va decora, în Sala Tronului a Palatului Regal din Bucureşti o serie de personalități și colaboratori ai Casei Majestății Sale Regelui. 

Regele Mihai este sărbătorit miercuri de Familia Regală la împlinirea vârstei de 96 de ani. Majestatea Sa va aniversa ziua de naştere în cadru privat, la reşedinţa din Elveţia, alături de principesa Sofia. Regele se află în continuare sub atenta supraveghere a personalului medical de diverse specialităţi, precum şi în prezenţa unor membri ai Casei Majestăţii Sale, detaşaţi în Elveţia, şi a două maici ortodoxe, potrivit romaniaregala.ro.

Vezi și

De asemenea, cu ocazia zilei de naştere a Majestăţii Sale Regelui, în prezența Altețelor Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta, Principele Radu și Principesa Maria, Ateneul Român va găzdui, în aceeaşi seară, începând cu ora 19, cea de-a zece ediţie a concertului anual de binefacere organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României", arată Secretariatul Regal într-un comunicat de presă transmis luni.

Concertul a ajuns la a zecea ediție este organizat cu scopul de a aduna fonduri pentru susținerea programului anual "Tinere Talente".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Regele Mihai a împlinit 96 de ani. În București, ziua este marcată prin două evenimente mari