Antena Meniu Search
x

Reglare de conturi cu focuri de armă şi înjunghieri, în Constanţa. Doi bărbaţi au făcut scandal pentru un conflict mai vechi

A fost scandal cu focuri de armă pe o stradă din Constanţa, noaptea trecută, după ce doi bărbaţi au decis să îşi regleze conturile în ceea ce priveşte un conflict mai vechi.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 16.03.2022, 13:24

Vezi și

Incidentul a avut loc după miezul nopţii, pe strada Sălciilor. Asupra unuia dintre bărbaţi a fost deschis focul, în timp ce celălalt bărbat a folosit un cuţit pentru a-şi înjunghia rivalul. Poliţiştii continuă acum cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea scandalului. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru mai multe infracţiuni.

"În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Secției 5 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Sălciilor din municipiul Constanța, ar fi avut loc un scandal.Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 33 de ani, care prezenta plăgi tăiate la nivelul corpului, refuzând transportul la spital. Totodată, la spital a fost identificat un alt bărbat, de 38 de ani, care prezenta o plagă prin împușcare. Cercetările au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale. Din primele verificări a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict anterior, bărbatul de 38 de ani s-ar fi deplasat la domiciliul bărbatului de 33 de ani, unde ar fi provocat scandal prin spargerea cu pietre a geamurilor imobilului, iar apoi l-ar fi agresat fizic pe cel din urmă. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Cercetările continuă, pentru stabilirea situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea tuturor participanților și luarea măsurilor legale care se impun.", au transmis poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Reglare de conturi cu focuri de armă şi înjunghieri, în Constanţa. Doi bărbaţi au făcut scandal pentru un conflict mai vechi