Antena Meniu Search
x

Video Restricții de trafic în București. Circulație blocată pe Calea Victoriei și pe pasajul suprateran Pipera

Urmează o serie de restricții în centrul Capitalei. Orașul va fi blocat astăzi pentru competiţia de karting pentru copii. Traficul va fi restricționat în Piața George Enescu, astăzi și mâine de la ora 10.00 pe Calea Victoriei, iar șase linii de autobuz vor fi deviate și vor circula pe Strada Știrbei Vodă până la intersecția cu Strada Luterană.

de Redactia Observator

la 19.08.2023, 11:18

Vezi și

Sâmbătă, în intervalul orar 8.00-22.00, în vederea realizării unor filmări, se va restricționa traficul rutier pe Pasajul suprateran Pipera, cu devierea circulației pe bretelele pasajului către intersecțiile de la sol (Str. Barbu Văcărescu/Str. Alexandru Șerbănescu, respectiv Calea Floreasca).

Filmările se vor realiza cu întreruperea cu intermitențe a traficului rutier, sub supravegherea polițiștilor rutieri. Brigada Rutieră solicită șoferilor să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Restricții de trafic în București. Circulație blocată pe Calea Victoriei și pe pasajul suprateran Pipera