Antena Meniu Search
x

Video Restricții de trafic pe Transalpina, după redeschidere. Cum se circulă pe cea mai spectaculoasă șosea din țară

De la mare, la munte! Cea mai spectaculoasă şosea din ţară s-a redeschis, iar primii turişti din acest sezon au admirat astăzi, din nou, peisajele de pe Transalpina. Şoseaua aflată la cea mai mare înălţime din ţară a fost deszăpezită, iar vizitatorii au făcut drumeţii şi s-au ospătat cu mâncăruri tradiţionale. 

de Diana Severin

la 01.06.2024 , 20:54

La înălţime, aşa au petrecut prima zi de vară turiştii care au ajuns pe Transalpina. Termometrele zgârcite nu i-au decurajat. Priveliştea de pe drumul cu serpentine şi panorame impresionante a încins atmosfera. 

Copii au fost de-a dreptul entuziasmați de ieşirea în aer liber. Unii le-au cerut chiar ei părinţilor unde să îi ducă de ziua lor. La poale i-a aşteptat băcița Mărioara, bucuroasă că va primi din nou oaspeţi după multă vreme.  

"Transalpina pentru că noi aici, în Oltenia de sub munte, suntem mândrii cu traseul ăsta. Iarna a fost destul de lungă, turiştii îmi scriuau şi mă întrebau când se redeschide, când se redeschide", ne-a spus Mărioara Băbu.

Vezi și

Turiştii au fost întâmpinaţi cu bulz, mămăliguța, pastrama de oaie și cârnați de porc, pentru că plimbarea în aer liber le-a făcut o foame de lup. 

Transalpina, redeschisă între Rânca și Obârşia Lotrului

Transalpina este deschisă doar între Rânca şi Obârşia Lotrului cu restricţii. Maşinile pot să circule doar de la ora opt dimineaţa la şase seara, cu viteza maximă de 30 de kilometri pe oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Evenimente » Restricții de trafic pe Transalpina, după redeschidere. Cum se circulă pe cea mai spectaculoasă șosea din țară