Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rezultate simulare Bacalaureat 2018 edu.ro. Notele obţinute de elevi

Rezultate simulare Bacalaureat 2018 edu.ro. Notele obţinute de elevi sunt anunţate pe 30 martie, pentru elevii de clasa a XI-a.

de Redactia Observator

la 29.03.2018 , 18:24

Rezultate simulare Bacalaureat 2018 edu.ro. Notele obţinute de elevi sunt anunţate pe 30 martie, atât pentru elevii de clasa a XI-a, cât şi pentru cei de clasa a XII-a.

Elevii de clasa a XI-a şi clasa a XII-a au susţinut probele de Simulare ale examenului de Bac 2018, între 19 şi 22 martie, iar acum a venit momentul pentru a afla rezultatele. În total, au fost peste 300 de mii de candidaţi.

Potrivit Ministerului Educaţiei, subiectele au fost elaborate de specialiştii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE), "în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro, şi sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacităţile elevilor pe temele prevăzute în programa de examen şi parcurse până la această dată”.

Articolul continuă după reclamă

Rezultate simulare Bacalaureat 2018

Pe acelaşi subiect

Notele obţinute de elevi la probele de simulare la Bac sunt afişate în data de 30 martie la şcolile la care au susţinut examenul.

Potrivit oficialilor de la Educaţie, rezultatele la simulare Bac 2018 nu vor fi afişate pe site-ul edu.ro, ci doar în şcoli.

De asemenea, notele obţinute la probele de Simulare Bacalaureat 2018 nu pot fi contestate şi nu sunt trecute în catalog.

Rezultate simulare Bacalaureat 2018: notele sunt afişate pe 30 martie

Cum s-au desfăşurat probele la simulare Bacalaureat 2018

Probele au avut loc simultan la clasa a XI-a şi colegii lor mai mari cu un an. Elevii de clasa a XII-a au simulat însă o probă în plus, cea la alegere.

Calendarul pentru clasa a XI-a:

  • 19 martie - Limba română
  • 20 martie - Limba maternă
  • 21 martie - proba obligatorie a profilului

Calendarul pentru clasa a XII-a:

  • 19 martie - Limba română
  • 20 martie - Limba maternă
  • 21 martie - proba obligatorie a profilului
  • 22 martie: proba la alegere a profilului

Ce urmează după Simulare Bac 2018

După ce rezultatele la simulare sunt afişate, elevii de clasa a XII-a urmează să se pregătească pentru probele scrise ale examenului de Bac. Pe 25 mai se va încheia anul şcolar, iar fix o lună mai târziu va avea loc prima probă, cea la română scris. Examenul ia sfârşit pe 28 iunie, cu proba la alegere a profilului.

Primele rezultate la Bacalaureat 2018 vor fi afişate pe 4 iulie, iar cele finale pe 9 iulie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Rezultate simulare Bacalaureat 2018 edu.ro. Notele obţinute de elevi