Antena Meniu Search
x

Video Ring de box la un meci de baschet masculin din Liga Națională. Jucătorul cubanez Karel Guzman a sărit la bătaie și s-a întors să își facă dreptate cu ranga

Un meci din Liga Naţională de baschet masculin, care s-a jucat sâmbătă pe Oradea Arena, a fost marcat de mai multe incidente violente. 

de Redactia Observator

la 21.03.2023, 08:23

Vezi și

Jucătorul cubanez Karel Guzman a sărit la bătaie şi a provocat o încăierare generală. Arbitrii au decis să-l elimine din joc, moment în care aceasta a părăsit terenul, iar în drumul către vestiare, Guzman a avut o altă reacţie nervoasă.

Ring de box pe teren

Acesta a luat o minge şi a şutat-o într-o zonă în care se aflau majoretele echipei adverse şi mai mulţi suporteri, printre care şi copii.

Imediat după, baschetbalistul a plecat din sală, însă s-a întors înapoi cu o rangă. Doar jandarmii au reuşit să-l potolească. Jucătorul se va alege cu dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ring de box la un meci de baschet masculin din Liga Națională. Jucătorul cubanez Karel Guzman a sărit la bătaie și s-a întors să își facă dreptate cu ranga