Antena Meniu Search
x

Roată înaltă de 33m şi patinoar de 660m pătraţi, principalele atracții ale Târgului de Crăciun organizat de UNTOLD în București. Când se va deschide

O roată înaltă de 33 de metri, un carusel cu personaje şi un patinoar cu o suprafaţă de 660 de metri pătraţi vor fi printre atracţiile "West Side Christmas Market", Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei, informează Primăria Sectorului 6, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 10.11.2022, 14:36

Târgul, organizat de UNTOLD Universe împreună cu Primăria Sectorului 6, îşi va aştepta vizitatorii cu peste 60 de căsuţe, frumos aranjate, unde vizitatorii vor fi întâmpinaţi cu fel de fel de produse, bunătăţi, dar şi obiecte hand-made, iar parcul va fi împodobit cu luminiţe.

Din programul târgului nu vor lipsi serile cu muzică, concerte sau spectacole pentru cei mici, iar intrarea va fi liberă.

"UNTOLD Universe presents West Side Christmas Market" se va desfăşura în perioada 25 noiembrie - 27 decembrie, în cuva lacului secat, ce va fi transformată în satul Moşului şi al personajelor de basm, precizează organizatorii.

Când se va deschide târgul de Crăciun organizat de UNTOLD

Pe acelaşi subiect

"Ca primar, îţi pui problema cum să faci evenimente frumoase şi de calitate pentru comunitatea ta, fără să dai bani. Ştiu că în trecut Primăria Capitalei a dat milioane sau alte primării de oraşe, de sectoare. Anul trecut am reuşit să facem un astfel de Târg de Crăciun, pentru care nu am dat niciun ban. A avut foarte mare succes şi oamenii au venit cu plăcere, dar nu am fost mulţumit de nivelul de calitate.

Am mai fost la Târguri de Crăciun în Europa, îmi plac la nebunie şi îmi doresc ceva de calitate. Nu avem know-how, dar avem potenţialul şi locul, nu vrem să dăm bani, vrem să luăm bani sau cel puţin să nu ieşim în minus. Pentru o primărie e foarte greu să nu ai costuri, să vii cu profit. Aşa că mi-am propus ca anul acesta nu neapărat să facem profit, dar să creştem calitatea. Lucrăm cu nişte oameni care se pricep la mari festivaluri, sunt foarte buni la a promova, la a aduce vendori de calitate, sunt foarte buni la a organiza astfel de lucruri.

Untold Univers n-a mai organizat târguri de Crăciun, dar industria e aceeaşi. Îi ajutăm pe organizatori cu tot ce este nevoie, desigur, nu lăsăm toată povara pe ei. Târgul se va autofinanţa, va aduce bani la buget. Totul e gândit ca să iasă bine. Am emoţii! E prima dată când se organizează aşa ceva în România", a declarat primarul Ciprian Ciucu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Roată înaltă de 33m şi patinoar de 660m pătraţi, principalele atracții ale Târgului de Crăciun organizat de UNTOLD în București. Când se va deschide